Data: 2003-11-18 14:56:02
Temat: Re: Kurczak błyskawiczny, pytanie
Od: "Magdalena Witkowska" <s...@x...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Jeśli Wanilia mnie czyta, albo ktoś już to robił, to chciałam zapytać, czy
> każdy kawałek kurczaka w cieście muszę smażyć osobno,
Wg mnie razem, ale tak, by się nie posklejały. Ja robię coś podobnego i
smażę hurtem.
Moja osobista uwaga - panierka z mąki ziemniaczanej jest okropna. Śliska.
Osobiście wolę z maki kukurydzianej.
Acz o gustach się nie dyskutuje :)
Pozdrawiam
Sasannka
---
http://sasannka.xpect.pl
--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-
-_--_--_--
>> www.REBEL.pl <<
Największy sklep z grami wszelkiego rodzaju w polskim Internecie!
|