Data: 2002-02-12 21:40:56
Temat: Re: Kurczak w galarecie?
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Agusiek" <A...@i...pl> napisał w wiadomości
news:a4bi31$lmg$1@news.tpi.pl...
> [ciach]
> > ja bym te nogi i skrzydła upiekł w piekarniku, a rosołek
ekstra zrobił.
>
>
> A robiłeś już coś takiego, bo brzmi ciekawie, tylko że chyba
wtedy trzeba
> dodać dużo więcej żelatyny (jak się ta skóra i kości kurczaka
pogotuja to
> już niewiele żelatynki potrzebują do tego żeby się zsiąść).... a
i smak
> samej galaretki będzie inny?
> I czy to mięso wtedy nie za suche wyjdzie ???
>
> Aga
>
>
>
> Ech,l a dla czego nie robisz standartowych nóżek w galarecie
(soczyste i kruche)
pozdr.Alex
|