Data: 2012-07-20 20:50:37
Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 20 Jul 2012 22:47:23 +0200, Grzegorz Prędki napisał(a):
>> W profesjonalnej pracowni czekoladek uzywaja czekolady tej firmy:
>> http://szokolada.pl/callebaut-m-2.html
>> Jest ok.
>>
>
> Uzywam w pracy tej kuwertury 3 rodzaje i jest ok. Nadaje sie nawet na
> czekolade do picia.
Dzięki, upewniłeś mnie, tak myślałam. Generalnie belgijska czekolada jest
ok, dla mnie ejdna z najlepszych albo i najlepsza, może jeszcze nie zdążyli
popsuć. O jakosci wiem z doświadczenia, jak również z opinii kuzynki, która
pracowała wiele lat w jednej z wytwórni w Belgii :-)
--
XL
|