Data: 2013-03-13 06:57:55
Temat: Re: Kuzu vel kudzu.
Od: Zansibar <c...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-03-12 10:52, Ikselka pisze:
> Dnia Tue, 12 Mar 2013 09:27:18 +0100, Bezznaczenia napisał(a):
>
>> W dniu 2013-03-11 23:02, Ikselka pisze:
>>> Dnia Mon, 11 Mar 2013 20:53:34 +0100, Bezznaczenia napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 2013-03-11 19:02, Ikselka pisze:
>>>>> Skrobia takowa, podobno zdrowa.
>>>>> Ktoś ozdrowiał? stosował?
>>>>>
>>>>> :-)
>>>>>
>>>> Kudzu to loader linux'owy dosyc znany.
>>>>
>>>> A skrobia jak skrobia bez roznicy z czego jest zalety ma te same.
>>>
>>> Jesli jest wysokooczyszczona, to tak. Ale...
>>> http://www.krystynanosal.pl/?art=34
>>>
>>
>> Przeczytaj opis z tego linku co podalas ze zrozumieniem.
>> Ciezko to zrozumiec bo to stek bZdur, jak ma odkwaszac jak sam zawiera
>> skrobie czyli weglowodany ?
>
> No popatrz, białka też zakwaszają, a poleca się spirulinę.
>
Taki przytyk od czapy, bo spirulina to przecież sprasowane algi - mało
białka, dużo węglowodanów i chlorofilu.
Więc chyba jakaś pomyłka ;-)
Swoją drogą, zdajesz sobie sprawę, że białka są nie tylko kwaśne, ale
mogą być też zasadowe? Wszechobecne histony są bardzo zasadowe.
Zansibar
|