Data: 2003-07-23 16:46:55
Temat: Re: Leczo - pytania dwa
Od: "Juliusz" <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Podsmażyć trzeba papryke pokrojona w paski oraz cebulke i pomidory
kabaczków oraz cuki staraj dawać się jak najmniej (ja nie daje wcale ,ale
niektórzy dają z oszczędności)
Prawdziwe leczo nienawidzi kiełbasy jego podstawą są wysokiej jakości
pokrojone w grube plasterki parówki opiecozne na smalcu i dodane do
posmażonych warzyw ,to razem trzeba dośyć długo dusić az wytworzy się sos .
Pozatym staraj nie używac się soli zamiast niej użyj warzywka lub wegety
,oczywiście pieprz,papryka w proszku .Ja dodaje trochę soku z cytryny i
cukru uzyskuje wten sposób winny smak
Pozdrawiam JULIUSZ
pS ŻYCZE smacznego teraz jest najlepszy czas na leczo papryka tania jak
barszcz
|