Data: 2017-09-10 00:07:33
Temat: Re: Lody domowe
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-09-09 o 22:35, stefan pisze:
> W dniu 2017-09-09 o 21:08, XL pisze:
>> Animka <a...@t...wp.pl> wrote:
>>> W dniu 2017-09-08 o 09:21, Trefniś pisze:
>>>> Do kapusty kiszonej niezbędna jest wyłącznie sól :)
>>>> Cała reszta to dodatki, zmieniające tylko smak.
>>> Czyli ja na pewno dodałabym kminek, bo lubię kapustę z kminkiem.
>>>
>>
>> Tiaaaa, kminek - zwłaszcza w słodkich surówkach. OMG
>>
>> Jak gdyby nie można było przyprawić dowolnie PO ukiszeniu.
>>
> Bardzo nieśmiało wyrażę opinię czegoś co podobno mam w gębie - Kapusta
> kiszona z kminkiem ma inny smak niż kiszona i doprawiana kminkiem...
Kisi się razem z kminkiem. Jak będę kisiła w słoikach to poszukam sobie
jeszcze skladników jakie mnie interesują.
--
animka
|