« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Czarek Gmyz" <g...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Losos norweski czy baltycki Date: Thu, 16 Jan 2003 11:34:07 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 17 Sender: g...@p...onet.pl@pi102.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: <b061r8$g6a$1@news.onet.pl> References: <s...@4...com> NNTP-Posting-Host: pi102.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1042713256 16586 213.76.104.102 (16 Jan 2003 10:34:16 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Jan 2003 10:34:16 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:141732 Ukryj nagłówki Ja od dluszego czasu kupuje tylko baltyckie. Mam niej lososiowy kolor, za to |
Zobacz także