Data: 2007-06-20 12:52:44
Temat: Re: MUSZE...
Od: "Jacek5" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> >> Trzeba byc idiota, zeby w ten sposob przygotowywac
>> >> sobie posilek! Obrzydliwstwo i okrucienstwo!
>> >>
>> >> FUJ!!!!!!!!.............
>> >>
>> >> Neko
>> >
>> > Zabij baranka, spuszczając mu krew i mamrocząc zaklęcia.
>>
>> Nawet humanitarne.
>> Baranek, któremu spuszczają krew, po prostu odlatuje...i tyle.
>>
>> Ponoć przysmakiem rzeźnika jest krew spuszczana świni po ubiciu.
>> Wisi sobie taka świnia na haku, a krew spływa ciurkiem do kubka.
>> Pije jeszcze ciepłą.
>> Pożywna. Dobra na anemię... ;-)
>
> Na kaszankę.
Dla zdrowotności powinniśmy sobie od czasu do czasu kaszankę zjeść.
> Bo czerninę (jadłem!!!) gotuje się z krwi kaczej...
Kiedy byłem dzieckiem, babcia ugotowała czerninę właśnie z kaczki.
Z makaronem chyba... nie pamiętam.
No właśnie. Z czym się podaje czerninę?
|