Data: 2007-06-20 12:42:13
Temat: Re: MUSZE...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Jacek5" <j...@i...pl> wrote in message
news:f5b6rq$k24$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> >> > koniec i wrzucasz do sosu np cebulowo-śmietanowego, koperkowego,
> >> > agrestowego, miętowego i podduszasz. Można też zrobić rodzaj farszu i
> >> > skorupki nadziewać - podając na stół "ślimaki w kokilkach"...
> >>
> >>
> >> Trzeba byc idiota, zeby w ten sposob przygotowywac
> >> sobie posilek! Obrzydliwstwo i okrucienstwo!
> >>
> >> FUJ!!!!!!!!.............
> >>
> >> Neko
> >
> > Zabij baranka, spuszczając mu krew i mamrocząc zaklęcia.
>
> Nawet humanitarne.
> Baranek, któremu spuszczają krew, po prostu odlatuje...i tyle.
>
> Ponoć przysmakiem rzeźnika jest krew spuszczana świni po ubiciu.
> Wisi sobie taka świnia na haku, a krew spływa ciurkiem do kubka.
> Pije jeszcze ciepłą.
> Pożywna. Dobra na anemię... ;-)
Na kaszankę.
Bo czerninę (jadłem!!!) gotuje się z krwi kaczej...
|