Data: 2007-06-20 12:29:29
Temat: Re: MUSZE...
Od: "Jacek5" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> > koniec i wrzucasz do sosu np cebulowo-śmietanowego, koperkowego,
>> > agrestowego, miętowego i podduszasz. Można też zrobić rodzaj farszu i
>> > skorupki nadziewać - podając na stół "ślimaki w kokilkach"...
>>
>>
>> Trzeba byc idiota, zeby w ten sposob przygotowywac
>> sobie posilek! Obrzydliwstwo i okrucienstwo!
>>
>> FUJ!!!!!!!!.............
>>
>> Neko
>
> Zabij baranka, spuszczając mu krew i mamrocząc zaklęcia.
Nawet humanitarne.
Baranek, któremu spuszczają krew, po prostu odlatuje...i tyle.
Ponoć przysmakiem rzeźnika jest krew spuszczana świni po ubiciu.
Wisi sobie taka świnia na haku, a krew spływa ciurkiem do kubka.
Pije jeszcze ciepłą.
Pożywna. Dobra na anemię... ;-)
|