Data: 2006-03-22 19:22:49
Temat: Re: Majonez a ptasia grypa
Od: "Kri$" <u...@l...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-5C0AA7.20084322032006@news.gazeta.pl...
> In article <f2ba3$442168bd$57cfb322$8406@news.chello.pl>,
> "Kri$" <u...@l...com> wrote:
>
>> Użytkownik "Akulka" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
>> news:dvrc27$ft1$2@inews.gazeta.pl...
>> > Użytkownik "Kri$" <u...@l...com> napisał w wiadomości
>> > news:4c0cb$4420fe7f$57cfb322$11394@news.chello.pl...
>> >> Czy majonez sprzedawany w sklepach jest w jakikolwiek sposób badany na
>> >> obecność wirusa H5N1 albo salmonelli??? Obawiam się kupić a stare
>> >> zapasy
>> >> właśnie się kończą....
>> >
>> > Jezuuuu, ludzie juz całkowicie ogłupieli z tą ptasią grypą. Wytrułeś
>> > już
>> > okoliczne gołębie i uśpiłeś kota? Paranoja.... myślenie nie boli.
>>
>> Mam 10-cio miesięcznego synka i wolę dmuchać na zimne
>
> po pierwsze majonez przemysłowy robiony jest zwykle bez surowych jaj. Po
> drugie ma on odczyn kwaśny. Myśl człowieku.
>
> Władysław
Człowieku po to zadaję pytanie by otrzymać na nie odpowiedź, po drugie
Człowieku są bakterie i wirusy które potrafią żyć zarówno w środowisku
obojętnym (tych jest najwięcej) jak i w środowisku zasadowym i kwaśnym.
Także wbrew pozorom myślę Człowieku.....
Kri$P
--
**** Usuń co zbędne z adresu ****
pologk[MaUpa]wp(kropka)pl
=========================
|