Data: 2006-03-22 19:31:06
Temat: Re: Majonez a ptasia grypa
Od: medea <e...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kri$ napisał(a):
> Wydawało mi się że po to jest ta grupa żeby zadawać określone pytania i
> spodziewać się ściśle określonych odpowiedzi.
A zatem otrzymałaś serię sensownych odpowiedzi, a zwłaszcza tę, że
fabryczny majonez nie jest robiony z surowych jajek, tylko ze
sproszkowanych, a wirus grypy ginie w 70st.C. Czego jeszcze od grupy
oczekujesz? To, ze jesteś osobą o "ścisłym umyśle" jak twierdzisz, tym
bardziej predestynuje Cię do tego, żebyś w logicznym,
przyczynowo-skutkowym toku rozumowania oceniała potencjane zagrożenie
zarażenia się ptasią grypą. Nie tylko do cyferek potrzebna jest logika,
jak się okazuje.
Pozdrawiam
Ewa, przyczynowo-skutkowo rozumująca humanistka :-)
|