Data: 2007-09-06 03:58:23
Temat: Re: Mango - pomocy ;-)
Od: "Anna Sheridan" <o...@o...com.au>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Co prawda nie potrafie sobie wyobrazic napelnionej lodki ;-)
>
Odcinasz policzki tnac jak najblizej pestki. To sa te 'napelnione lodki' :-)
Potem nacinasz miazsz w tych policzkach w kratke, ale tnij bardzo ostroznie,
zeby nie przeciac skorki. A potem wywroc ten policzek na lewa strone, strona
z miazszem bedzie wypuczona, wtedy odetniesz te ponacinane kratki/kostki.
Zostanie ci plaster miazszu z pestka w srodku. Obierz skorke a pestke obgryz
stojac nad zlewem, ogladajac sie chylkiem czy nikt cie nie widzi.
To prawda, ze manga sa rozne, niektore nawet kwaskowate, ale ja najbardziej
kocham nasze australijskie kensingtony, i kupuje je nie na dotyk, a na wech.
Dojrzale mango pachnie cudownie, a tluszcz z pestek mango jest cenionym
skladnikiem wielu kosmetykow (np body butters).
Ania
(zmien ombre na omberis)
|