Data: 2007-01-01 22:06:45
Temat: Re: Masa orzechowa
Od: "czeremcha " <c...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista <p...@w...pl> napisał(a):
> Witaj!
>
> Jeżeli Czeremszyno masz rozmiar "S" to śmietankowe będzie lepsze, chyba,
że
> chcesz nabrać ciała...
Matkumoja, nigdy "S" nie byłam... Nabierać też nie chcę, samo się nabiera :-(
No dobra, nie samo :-( Ale mąż mnie i tak kocha :-)
Śmietankowe do mas za "rzadkie", do wypieków też nie ryzykowałabym. Albo
margaryna, albo masło. Ze śmietankowego po rozgrzaniu wypływa dużo płynu,
które olejem nie jest, a olej z margaryny ciastom nie szkodzi. Pewnie, że
zapach nie ten, co masło, ale używających margaryny nie wrzucałabym od razu
do KF-a :-)
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|