| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh. edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "Krzysiek.B" <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Masełko (2) Date: 16 Feb 2005 20:41:21 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 10 Message-ID: <3...@n...onet.pl> References: <cv0620$65o$2@news.lublin.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1108582881 7137 213.180.130.18 (16 Feb 2005 19:41:21 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Feb 2005 19:41:21 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 80.55.8.146, 192.168.243.38 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:231892 Ukryj nagłówki Ja od lat używam masła z Garwolina chyba jako jedyne trzyma wage 250g | |
Zobacz także