Data: 2010-02-25 19:33:32
Temat: Re: Mięso
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 25 Feb 2010 20:30:22 +0100, Prawusek napisał(a):
> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> news:pzl6h5qd9nod$.19llbv1prt943$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 24 Feb 2010 07:42:01 +0100, Misiek napisał(a):
>>
>>> Użytkownik "KKrzych" <w...@g...pl> napisał w wiadomości
>>> news:hm1fsu$cvi$1@inews.gazeta.pl...
>>>>
>>>> Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
>>>> news:1kec8v56tgwb2.1kpf89zlr4kz2.dlg@40tude.net...
>>>>>
>>>>> Teraz są to po prostu ogórki solone - proces kiszenia ze względu na
> normy
>>>>> unijne został sprowadzony praktycznie do zera. Podobnie kapusta
> kiszona -
>>>>
>>>> Nooo, to by wyjaśniało tę "głębię" smaku.
>>>> Nie ma to jak ogórki domowe, z dorzuconą do słoiczka małą ostrą
> papryczką.
>>>> Mniam :)
>>>>
>>>> Pozdrawiam,
>>>> KKrzych
>>>>
>>>
>>> I czosnek !!!! Koniecznie spora ilość.. i korzeń chrzanu...
>>
>> I basienne baldachy kopru! Dużo. Dużo.
>> --
>>
>> Ikselka.
>
> Ubożuchny skład.
Nosz, podstawowy. Ja oprócz ww. daję też krążki obranej marchwi, liście
porzeczki czarnej i wiśni. Kiedyś dawałam liście dębu, ale mi ogórki miękły
- chyba od nich.
--
Ikselka.
|