Data: 2010-02-25 19:30:22
Temat: Re: Mięso
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"XL" <i...@g...pl> wrote in message
news:pzl6h5qd9nod$.19llbv1prt943$.dlg@40tude.net...
> Dnia Wed, 24 Feb 2010 07:42:01 +0100, Misiek napisał(a):
>
> > Użytkownik "KKrzych" <w...@g...pl> napisał w wiadomości
> > news:hm1fsu$cvi$1@inews.gazeta.pl...
> >>
> >> Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> >> news:1kec8v56tgwb2.1kpf89zlr4kz2.dlg@40tude.net...
> >>>
> >>> Teraz są to po prostu ogórki solone - proces kiszenia ze względu na
normy
> >>> unijne został sprowadzony praktycznie do zera. Podobnie kapusta
kiszona -
> >>
> >> Nooo, to by wyjaśniało tę "głębię" smaku.
> >> Nie ma to jak ogórki domowe, z dorzuconą do słoiczka małą ostrą
papryczką.
> >> Mniam :)
> >>
> >> Pozdrawiam,
> >> KKrzych
> >>
> >
> > I czosnek !!!! Koniecznie spora ilość.. i korzeń chrzanu...
>
> I basienne baldachy kopru! Dużo. Dużo.
> --
>
> Ikselka.
Ubożuchny skład.
|