Data: 2010-02-25 19:26:24
Temat: Re: Mięso
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 25 Feb 2010 20:01:10 +0100, XL napisał(a):
> Dnia Wed, 24 Feb 2010 07:42:01 +0100, Misiek napisał(a):
>
>> Użytkownik "KKrzych" <w...@g...pl> napisał w wiadomości
>> news:hm1fsu$cvi$1@inews.gazeta.pl...
>>>
>>> Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
>>> news:1kec8v56tgwb2.1kpf89zlr4kz2.dlg@40tude.net...
>>>>
>>>> Teraz są to po prostu ogórki solone - proces kiszenia ze względu na normy
>>>> unijne został sprowadzony praktycznie do zera. Podobnie kapusta kiszona -
>>>
>>> Nooo, to by wyjaśniało tę "głębię" smaku.
>>> Nie ma to jak ogórki domowe, z dorzuconą do słoiczka małą ostrą papryczką.
>>> Mniam :)
>>>
>>> Pozdrawiam,
>>> KKrzych
>>>
>>
>> I czosnek !!!! Koniecznie spora ilość.. i korzeń chrzanu...
>
> I basienne baldachy kopru! Dużo. Dużo.
nasienne
--
Ikselka.
|