Data: 2010-02-25 19:01:10
Temat: Re: Mięso
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 24 Feb 2010 07:42:01 +0100, Misiek napisał(a):
> Użytkownik "KKrzych" <w...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:hm1fsu$cvi$1@inews.gazeta.pl...
>>
>> Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
>> news:1kec8v56tgwb2.1kpf89zlr4kz2.dlg@40tude.net...
>>>
>>> Teraz są to po prostu ogórki solone - proces kiszenia ze względu na normy
>>> unijne został sprowadzony praktycznie do zera. Podobnie kapusta kiszona -
>>
>> Nooo, to by wyjaśniało tę "głębię" smaku.
>> Nie ma to jak ogórki domowe, z dorzuconą do słoiczka małą ostrą papryczką.
>> Mniam :)
>>
>> Pozdrawiam,
>> KKrzych
>>
>
> I czosnek !!!! Koniecznie spora ilość.. i korzeń chrzanu...
I basienne baldachy kopru! Dużo. Dużo.
--
Ikselka.
|