Data: 2000-10-22 20:52:30
Temat: Re: Mieso z rosolu
Od: "Popi" <f...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
No wiesz, czasem jest tak np. jak z ta przekleta matma (w szkole lub na
uczelni) , wiesz jak sie robi calki a nie umiesz ulamkow. Nie kazdy zna sie
na kuchni tak jak Ty !
pozdr
Popi
Użytkownik "onet" <w...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:000901c03c34$c4fdb0a0$d1df4cd5@adam...
>
> ----- Original Message -----
> From: "Popi" <f...@k...net.pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Sunday, October 22, 2000 10:25 AM
> Subject: Re: Mieso z rosolu
>
>
> > > golabki, pierogi z mieskiem, sztuka miesa z sosem chrzanowym
> >
> > o co chodzi z ta "sztuka miesa z sosem chrzanowym", o jaka sztuke
chodzi?
> i
> > co z tym sosem
> >
> > Popi
> >
> > niewiarygodne pytasz sie o podstawy kulinarne
> to tak jakbys grajac w brydza pytal co to jest pik
> witeqq
> >
> >
>
>
> --
> Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|