Data: 2002-09-05 21:55:20
Temat: Re: Mimozami jesien sie zaczyna... (krem?)
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 05 Sep 2002 13:16:03 +0200, Maria Urbanczyk
<M...@g...com> wrote:
>Mich wrote:
>
>> A te gruszki, jab?ka to d?ugo trzeba gotowa?? Jakie maj? by??
>> I czy wcze?niej nale?y je obra?, pokroi? jako?, pesteczki wydr??y??
>> Ale mi smaka narobi?y?cie:)))
>
>Ja obieram gruszki i kroje na cwiartki. Do kremu uzywam takich twardych
>gruszek, zeby sie nie rozciapaly w gotowaniu. Gotuje tez na oko :-)
>
>Maria
>
ja jeszcze syrop, w ktorym sie gotowaly gruszki, odparowuje, i
jest on z gozdzikiem, ktory tam siedzi caly czas, intensyfikujac
sie. sluzy do polania deseru takiego, jak Marii
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|