Data: 2005-03-15 17:57:02
Temat: Re: Mozdzek z trybula
Od: "Ireneusz P. Zablocki" <k...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Atunia <a...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał(a):
> Ireneusz P. Zablocki <i...@t...de> napisał(a):
>
> > Potrawka z mozgu cielecego po lipsku
> >
> > Wez dwa mozgi cielece, namocz w wodzie dwie godziny co kwadrans
>
> Przez BSE to ten przepis mogę sobie włożyć ad acta obok tego 'Weź sześć
> silnych dziewek kuchennych'. I podejrzewam, że w .pl łatwiej obecnie o dziewki
> kuchenne, niż o móżdżek :(
>
> Atunia
>
Atunio kochana,
sam Jerzy tego chcial. Jak mu zycie nie mile niech muzdzek wpieprza. Ja
osobiscie tych swinstw niemieckich do geby nie biore. Ale ostatnio w Spiegel
TV pokazywali niemieckiego kucharza w Polsce, ktory gotowal na zyczenie
niemieckiego dentysty, tez w Polsce, jarmuz z takimi specjalnymi kielbaskami.
najlepszy byl komentarz autorow reportarzu: Jarmuz w Polsce jedza swinie.
Swietny dokument o Niemcach w Polsce i sporo o kuchni. Moze kiedys przytocze
pare szczegolow. Mam nadzieje, ze Cie nie dobije kolejnym teutonskim receptem?
Gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
Irek
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|