Data: 2006-06-28 12:15:17
Temat: Re: Na upał...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"weni" <o...@w...pl> wrote in message
news:43f90$44a2696e$57cfe9b8$387@news.chello.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>>
>>>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>>>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>>>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie
>>>> problemy gastryczne.
>>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>>
>> A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...
>
> ***
> Wez nie cuduj...
Na Ukrainie go robią, zakąska do wódek ale nie tylko.
|