Data: 2005-04-20 08:38:07
Temat: Re: Nadzienie wytrawne
Od: "Margola" <m...@s...precz.kafeteria.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Alek" <alek67@PRECZ_ZE_SPAMEM.poczta.onet.pl> napisał w
wiadomości news:d3u5ji$j2k$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Margola" <m...@s...precz.kafeteria.pl> napisał w
> wiadomości news:d3u3el$7lh$1@nemesis.news.tpi.pl...
>>
>> Ja robiłam z:
>> - szpinakiem i fetą
>> - szpinakiem i ząbkiem czosnku
>> - mięsem mielonym doprawionym cebulą i pomidorami
>
> To mięso to chyba nie surowe? Jak dokładnie to robisz?
Smażę mięso z cebulą, dodaję pomidory i zioła prowansalskie, redukuję.
Pycha.
>
>> Zwinąć, zlepić i zrobić taki duży prostopadłościan z nadzieniem.
>
> Ja kombinuję w kierunku czegoś małego co można by sobie do piwa przekąsić.
> No chyba ze ten duży prostopadłościan potem w plasterki?
No tak mi się marzy właśnie.
Margola
|