Data: 2005-04-19 08:21:50
Temat: Re: Nadzienie wytrawne
Od: bella <b...@a...pl.usunto>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Alek napisał:
> No i może jeszcze jakiś momysł z dodatkiem sera?
>
Białego?
Ser wymieszany z koncentratem pomidorowym (gotowym lub wlasnorecznie
zrobionym) , jajkiem na twardo, koperkiem.
Koncentrat powinien byc bardzo gesty, zeby farsz byl taki
"niesrozwalający sie"
Taki farsz daję do pierożków smażonych na tłuszczu (takich wigilinych:)
z żółtym serem chyba nie masz problemów.
można go wymieszać (startego) ze wszystkim na co masz ochotę i co
lubicie do piwa..
- z kawałkami (małymi) mięs uduszonymi wcześniej
- z pieczarkami z zieloną pietruszką
- z szynką startą na tarce
- z fetą
ale to już dziewczyny pisały :)
--
pozdrawiam serdecznie b.
przy odpowiedzi usuń "usunto" z mojego adresu.
|