Data: 2005-04-18 18:35:04
Temat: Re: Nadzienie wytrawne
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Alek" <alek67@PRECZ_ZE_SPAMEM.poczta.onet.pl> napisał w
wiadomości news:d3ttcu$21r$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Ciasteczka piwne standardowo nadziewam powidłami z węgierek. Ostatnio
> gdzieś tutaj mignęła mi przed oczami propozycja żeby dac nadzienie
> wytrawne, ale szczegółów nie było. Mam więc pytanie: czym można to
> nadziać. Macie jakieś sprawdzone przepisy na taki niesłodki farsz?
>
> Alek
Ja po rozwałkowaniu ciasta posypuje je startym serem jeszcze raz przejeżdzam
wałkiem kroje nożem na kawałki i do pikarnika (można z gruboziarnista sola,
kminkiem)
Anet
|