Data: 2005-04-17 17:10:38
Temat: Re: Nadzienie wytrawne
Od: "Alek" <alek67@PRECZ_ZE_SPAMEM.poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Margola" <m...@s...precz.kafeteria.pl> napisał w
wiadomości news:d3u3el$7lh$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Ja robiłam z:
> - szpinakiem i fetą
> - szpinakiem i ząbkiem czosnku
> - mięsem mielonym doprawionym cebulą i pomidorami
To mięso to chyba nie surowe? Jak dokładnie to robisz?
> Zwinąć, zlepić i zrobić taki duży prostopadłościan z nadzieniem.
Ja kombinuję w kierunku czegoś małego co można by sobie do piwa przekąsić.
No chyba ze ten duży prostopadłościan potem w plasterki?
Alek
|