Data: 2009-11-23 19:57:12
Temat: Re: Naleśnikowe "placki"
Od: Kocur150 <k...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 23 Lis, 11:42, Kapsel <k...@p...onet.pl> wrote:
> Pierwszy zrobił się... czarny :P Bo ja wciąż uczę się gotować i czasem
> podstawy mnie przerastają jeszcze, a te panacakes się naprawdę szybko
> piecze.
> Kolejne już były brązowe, żeby nie było, żem taka łamaga ;)
ale do konsumpcji się nadawał?
> Bo są naprawdę dobre :) Bardzo delikatny smak, nietypowy, raz tego
> posmakowałem od Kanadyjczyków i ogółem jak dopracuję własną recepturę to
> własne będą lepsiejsze nawet :))
ja też tak próbowałam, bardzo mi smakowały bez polewki, były jakby
ciut delikatniejsze.
syrop zmieniał smak, wolałam bez syropu, To coś nieokreślonego,
wiadomo, słodkie to słodkie, a tu właśnie nie, syrop dawał coś co
zmieniało.
wolę bez syropu.
> > syrop klonowy widziałam w Almie.
> Almy w okolicy nie stwierdziłem (Zagłębie), ale pewnie w jakimś "realu"
> jeszcze znajdę.
widziałam jeszcze w jakimś dużym, jak mi się pamięć wróci napiszę.
K.
|