Data: 2012-10-05 14:07:10
Temat: Re: Nie-lukier.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 5 Oct 2012 06:14:53 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a):
> W dniu piątek, 5 października 2012 13:00:02 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> http://www.tipy.pl/artykul_13033,jak-zrobic-syrop-ku
kurydziany.html
>
> Jakieś to naciągane... :-P
>
Chyba spróbuję z krochmalem, ten "myk" jakoś mi bardziej pasuje do tego,
czego szukam. O oleju doczytałam, ze dodaje się kilka kropel, aby lukier
był błyszczący, kiedy zastygnie.
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|