Data: 2016-12-16 22:35:46
Temat: Re: Nie ma już zwykłej soli?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 16 Dec 2016 22:32:11 +0100, Ikselka napisał(a):
> Dnia Fri, 16 Dec 2016 21:08:21 +0100, samya napisał(a):
>
>> W dniu 16.12.2016 o 19:08, Ikselka pisze:
>>> Stokrotka <o...@g...pl> wrote:
>>>> Raz na rok bywa. Niedawno kupiłam w promocji zwykłą bez jodu,
>>>> grubą, czyli pewnie bez anty.zbrylaczy, ale nie hce mi się sprawdzać.
>>>>
>>>
>>> Nocoty, przecież kamienna jest zawsze w sprzedaży, w Tesco.
>>>
>> I to jest wlasnie najzwyklejsza i najlepsza sól :)
>
>
> No i tylko tę kupuję do gotowania i przetworów.
Oczywiście przed użyciem do kiszonek, peklowania i konserw mięsnych w
słoikach wyprażam ją w piekarniku. Ma sporo osadu, piasku itp, więc wolę
żeby była przynajmniej jałowa.
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
https://www.avast.com/antivirus
|