Data: 2005-05-18 13:53:10
Temat: Re: Nietuzinowy pomysł na grilla [pytanko]
Od: Waldemar Krzok <w...@c...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Anna 'Akna' Strzyzewska wrote:
>>No tak, u nas 250g lub 300g
>>
>>
>>> Ale mysle, ze jak sprytnie pokroisz i zawiniesz w
>>>folie kawalek takiego sporego to pewnie tez bedzie ok.
>>
>>Grgrr... bez skory to pewnie nie to samo. Nie liczac tego ze tutaj
>>camemberty i pez podrzewania sie leja...
>
>
> Ale przynajmniej za to jak smakuja :-)
> A jakby grillowac caly i potem juz podzielic na porcje?
jakie tam porcje. Zeżreć samemu. Ja robiłem coś takiego na francuskim
Camembert, niestety nie pamiętam jakiej firmy. Mój trick, sprawdzać datę
produkcji i wybrać taki, który jeszcze dłuuugo nie będzie sam biegał.
Taka porcja jest w sam raz na główne danie ;-)
Waldek
|