Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia No, to co u Was dzisiaj na stole? Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.n
eostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <5053806f$0$1300$65785112@news.neostrada.pl>
<k3ahom$4ei$1@news.task.gda.pl>
<5058d01b$0$26710$65785112@news.neostrada.pl>
<k3alfp$593$1@usenet.news.interia.pl>
<5058dfcd$0$1220$65785112@news.neostrada.pl>
<k3anic$9b4$2@usenet.news.interia.pl>
<s...@4...net>
<k3at67$ig1$1@usenet.news.interia.pl>
<505c2d51$0$1312$65785112@news.neostrada.pl>
<mnblujwkp9hk$.qapqt519coge$.dlg@40tude.net>
<505f29c2$0$26700$65785112@news.neostrada.pl>
<1isfc47e6igv5.zc3cjqn802nh$.dlg@40tude.net>
<505ff9d1$0$1294$65785112@news.neostrada.pl>
<506012af$0$26694$65785112@news.neostrada.pl>
<50601563$0$26687$65785112@news.neostrada.pl>
Date: Mon, 24 Sep 2012 22:01:28 +0200
Message-ID: <flashh25h2e7$.p72r7ibwf7ie$.dlg@40tude.net>
Lines: 23
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.22.83
X-Trace: 1348516984 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 1314 79.191.22.83:49548
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:348400
Ukryj nagłówki

Dnia Mon, 24 Sep 2012 10:10:10 +0200, krys napisał(a):

> medea wrote:
>
>> W dniu 2012-09-24 08:12, krys pisze:
>>>
>>> Aicha mieszka w regionie, gdzie te serki były robione, zanim wynaleziono
>>> google.
>>
>> Nie przesadzaj. Ja pochodzę z zupełnie innego regionu i tam też smażono
>> serki zanim wynaleziono google. Tylko nie nazywano ich hauskyjzą, a po
>> prostu smażonym serem.
>
> Nie przesadzam. Po prostu zapytałam Aichę, bo wiem na pewno, może wiedzieć
> to, co ja chcę wiedzieć. Nie wiem, gdzie jeszcze smażono te serki, ale wiem,
> że _na pewno_ nie pytałam XL co potrafi znaleźć na ten temat w google. Mogę?

Moja mała, nie musiałam wcale szukać - po prostu nie miałam ochoty na
ręczne wstukiwanie tego, co sama robię, więc posłużyłam się gotowcem.
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.09 Ikselka
25.09 krys
25.09 krys
25.09 Ikselka
25.09 Ikselka
25.09 krys
25.09 krys
25.09 Ikselka
25.09 Ikselka
25.09 krys
25.09 krys
25.09 Ikselka
25.09 Ikselka
25.09 krys
25.09 Qrczak
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6