Data: 2006-10-25 06:59:19
Temat: Re: Nóż do filetowania - co wybrać do 200,- pln???
Od: "Mart" <q...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Barto" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ehm071$lir$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "MART" <q...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:ehlrb2$68j$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Witam po raz pierwszy na grupie!!!
> > Ostatnia ostra "walka" z cielęciną otworzyła mi oczy na problem zakupu
> > porządnego noża do filetowania.
>
>
> Do oddzielania mięsa od kości służy nóż do trybowania, a nie do
filetowania.
> Jest on trochę inny od tego do filetowania.
> B.
>
Wiem jaki nóż służy do trybowania!!! Cielęcina ma często taką błonę która
pozostaje gdy ten ktory trybował zrobił to niedokładnie /to w końcu też waży
więc dlaczego klient frajer ma za to nie zapłacić!!!!/. Niestety gdy mięso
jest zapakowane nie widać tego. Przekonujemy sie o tym dopiero w domu!!!!
--
MART
"The way out"
|