Data: 2001-11-20 14:48:35
Temat: Re: OT termoobieg
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Margolka Sularczyk <m...@p...bg.univ.gda.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9tdocb$rfc$...@n...tpi.pl...
> Do Was, kochani, do Was jak w dym. Nosze sie z zamiarem nabvycia kuchenki
> gazowo-elektrycznej (juz jakos powoli przywyklam do mysli o nie-gazowym
> piekarniku) I teraz pytanie: o co chodzi z tym termoobiegiem? Czy on nie
> wysusza miesa przy pieczeniu? Jak z otwieraniem i sprawdzaniem w czasie
> pieczenia? Jakie to ma wady? No bo nie wiem, czy dolozyc, bo warto, czy
> sobie podarowac, bo po co.
>
Same zalety ma według mnie elektryczny piekarnik, równo piecze ciasta, nie
wysusza mięs (piecz je po prostu w żaroodpornych naczyniach albo nakryte
folią.
Zresztą jest kilka opcji, pieczenie od góry, od dołu, termoobieg, grill,
można wybierać.
Ja polecam
Wkn
|