« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@c...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ocet balsamiczny Date: Wed, 10 May 2006 16:46:53 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 14 Message-ID: <4...@u...de> References: <C087C4B5.513D%notujaca@gazeta.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de 52M+IrpCVTfME59iGzXZ2wF+krWti9h0QmMc0bkZOgeB8JYEPDQFP+x2GOte/SI0d8vSu8bUv5 User-Agent: Thunderbird 1.5 (Windows/20051201) In-Reply-To: <C087C4B5.513D%notujaca@gazeta.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:268509 Ukryj nagłówki notujaca wrote: |
Zobacz także