« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!fu-berlin.de!uni -berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@c...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ocet balsamiczny Date: Thu, 11 May 2006 11:26:54 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 10 Message-ID: <4...@u...de> References: <C087C4B5.513D%notujaca@gazeta.pl> <e3uuno$fg1$1@opal.futuro.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de MxtjG4f/meN0UscuIBHG6AJSs7YVuK+wMIcxv6r0rU+HJWrvAW3ukwgwAdUX6JaqPDAhf0MHU7 User-Agent: Thunderbird 1.5 (Windows/20051201) In-Reply-To: <e3uuno$fg1$1@opal.futuro.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:268559 Ukryj nagłówki Killer wrote: |
Zobacz także