Data: 2007-01-23 11:02:20
Temat: Re: Odp: [ot] Re: Krakersowiec
Od: "Hania " <v...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Maggie <m...@w...pl> napisał(a):
> > BTW kremu, wkręciłabym chyba jeszcze budyniu, a nie margaryny ;-) i
> A czy wtedy nie wyjdzie za budyniowate? Znaczy się za gęste???
tzn nie wkrecalabym samego masla/margaryny, bo bedzie za tluste!!!!!
nt emulsji i ucieczki przed rozwarstwiniem moze by Grupowy Troll
odpowiedzial, gdyby przestal uganiac sie za swym piątym wcieleniem i
Zydami ;-))
> > A na drugi raz robilabym z maslem.
>
> Tak z masłem lepiej i bezpieczniej, bo margaryny różne
> bywają i takie co mają więcej wody niż tłuszczu w sobie też...
> Ale masło też trzeba wyjąć z lodówki wcześniej...
klarowne maslo? :)
hania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|