| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.man.lodz.pl!not-for-mail From: "Pooh" <j...@s...uml.lodz.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ogorki kiszone - kapcie Date: Fri, 9 Aug 2002 15:23:13 +0200 Organization: LODMAN - Metropolitan Area Network in LODZ, Poland Lines: 23 Message-ID: <aj0fjv$10$1@kujawiak.man.lodz.pl> References: <aillud$d6g$1@news2.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: gisprogo.uml.lodz.pl X-Trace: kujawiak.man.lodz.pl 1028899263 32 212.191.193.70 (9 Aug 2002 13:21:03 GMT) X-Complaints-To: a...@m...lodz.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 9 Aug 2002 13:21:03 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:119541 Ukryj nagłówki A ja słyszałem, że znaczenie ma też stosowanie soli NIEjodowanej. (zob. post | |
Zobacz także