Data: 2008-01-07 16:00:28
Temat: Re: Oliwa z oliwek i ocet winny.
Od: "Kajetana Kinga" <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <m...@g...pl> napisał w wiadomości
news:flssb7$8hn$1@inews.gazeta.pl...
> Kajetana Kinga <k...@g...pl> napisał(a):
> Bardziej mam problem osla :) tzn. co wybrac z "stosunkowo duży wybór"-u.
>
Takie produced i rozlaned in Italy. A tylko naklejka na tym polska :)
A tak na serio wszystko di Modena będzie dobre, czyli i olej i ocet,
przywiozłam sobie aceto balsamico di Modena i smak dobry, a wcale nie jest
to najwyższa półka, być może najtańsze ocety tam to lepszy smak niż te
drogie u nas.
Teraz używam tej
http://www.alma24.pl/produkty/produkt.do?search=oliw
a&marksSearch=&page=3&productId=519256
Bo przyznam szczerze produkowana i rozlewana we Włoszech, a miała cenę
promocyjną :)
A wcześniej taką w opakowaniu 0.75 l całą w złotym opakowaniu tzw. złotku,
zdarłam to całe bo myślałam że trzeba i została mi zielona butelka :)
dlatego Ci nie powiem jak się nazywała. Też z Almy.
Ale, uwaga pod koniec używania zrobił się taki mętny osad i nie wiem czy to
normalne czy to niedobrze.
Aceto balsamico de Modena prego signore:
http://www.alma24.pl/produkty/produkt.do?search=ocet
&marksSearch=&productId=88983
I smacznego życzę :)
Kaja
|