Data: 2002-04-10 12:01:29
Temat: Re: Omlet na s?odko - jak ??
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>- dokladam na koniec sztywna piane z bialek....i minimalna
>ilosc minimalna cukru waniliowego dla aromatu....reszta wedlug
>scenariusza Mraw...duzy ogien poczatkowo, potem malutki...purysci
>traktuja omlet jak suflet i pozwalaja mu w piekarniku osiagnac
>ideal...:)
>
>AgataW.
Taaaa, ja tez moim pozwalalm na osiaganie i idealu i wysokosci,
ktora potem robila siekawe psikusy po wyjeciu z pieca...nizsze i
ciensze to bylo ZAWSZE niz przecietny omlet z patelni. ale i tak
zawsze jest zjadana taka delikatna podeszwa
Krysia
>
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeeds.com The Largest Usenet Servers in the World!
------== Over 100,000 Newsgroups - Ulimited downloads - 19 servers ==-----
|