Data: 2003-07-30 20:22:06
Temat: Re: Omlety
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 30 Jul 2003 17:45:36 +0200, Waćpanna lub Waćpan Poziomka, w
wiadomości <bg8ov1$fmc$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co następuje:
>> Ależ proszę.
>> 2 jaja, 2 łyżki mąki, 2 łyżki mleka, sól
>> zółtka ubić z mlekiem i mąką, dodać pianę z białek
>> i cała filozofia :) wychodzi zawsze bardzo smaczny, a do konfitur w sam
> raz
>> najlepiej smażyć na dośc małej patelni, żeby nie było problemu z
>> przewracaniem
> Jaja (w temperaturze pokojowej musza byc) lekko roztrzepuje sie z woda-
> zimna woda! Z mlekiem -bywaja twarde. No to Twoj bedzie twardy. Nie polamie
> sie. :-)))
za żadne skarby świata on twardy nie jest. jest miękki i puszysty :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
Zdjęcie z wyjątkowo głupim wyrazem twarzy, ale z firmową kartką:
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
*urocza czarodziejka i naprawdę przemiła dziewczyna* [Proteus]
|