« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P OSTED!not-for-mail From: pwz <p...@o...eu> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Opieńki w nadmiarze Date: Thu, 18 Sep 2014 18:49:11 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 24 Message-ID: <op.xmd6b9zyvgvbot@pwz-stacjonarny> References: <lvf1a6$tg3$1@node1.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: 89-67-101-139.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed; delsp=yes Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable X-Trace: node1.news.atman.pl 1411058952 31456 89.67.101.139 (18 Sep 2014 16:49:12 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Sep 2014 16:49:12 +0000 (UTC) User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:356876 Ukryj nagłówki Jednak zrobiłbym w occie - marynować. To jednak inny grzyb niż rydze. |
Zobacz także