Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfee
d.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Zenek" <c...@p...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Outcook pomocy!!!
Date: Mon, 24 Feb 2003 18:51:32 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 40
Message-ID: <b3dm4o$npi$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <b3df7e$lkq$1@topaz.icpnet.pl>
NNTP-Posting-Host: pi111.koscierzyna.sdi.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1046109144 24370 217.96.148.111 (24 Feb 2003 17:52:24
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 24 Feb 2003 17:52:24 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:147661
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Oses" <o...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b3df7e$lkq$1@topaz.icpnet.pl...
> Jakie przedzialy mam zastosowac dla przepisow?
> Przepisy:
> -niskokaloryczne(do ???? kalorii)
warzywa, niektóre owoce jagodowe, napoje "light" i słodziki (za wyjątkiem
fruktozy i sorbitolu), nie słodzona kawa i herbata.
> -sredniokaloryczne (od ???? do ????)
- zawierające WĘGLOWODANY: chleb, ziemniaki, ryż, makaron,
produkty zbożowe, płatki śniadaniowe, desery, owoce, słodkie napoje
(firmowe);
- zawierające BIAŁKO: chude mięso i ryby, biały ser, jaja, produkty
nabiałowe, mleko
> -wysokokaloryczne (powyzej ????)
- bogate w TŁUSZCZE:
masło, margaryna, oliwa, olej, parówki, kiełbasa, żółte sery, tłuste
mięso i ryby, konserwy mięsne i rybne, sosy, chipsy, orzechy;
- zawierające ALKOHOL:
- SŁODYCZE: wódki, likiery, wino, piwo;
ciasta, herbatniki, wyroby czekoladowe, miód itp.
Może ten podział coś pomoże ...
--
Zenek
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było.
Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było"
- /Szwejk/ -
|