| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!fu-berlin.de!uni -berlin.de!not-for-mail From: Waldemar <w...@i...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Owoce/warzywa w USA - czemu sie tak szybko psuja??? Date: Sat, 15 Apr 2006 00:17:24 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 13 Message-ID: <4...@u...de> References: <e1moq2$ob1$1@inews.gazeta.pl> <e1nvti$j3b$1@atlantis.news.tpi.pl> <e1otcu$cen$1@inews.gazeta.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de /txEo8wFRFtPADlrIvAz+gOFFdz3kYUxdLW1ueQSNHI1UvJ4PK3GgEkyS1 User-Agent: Thunderbird 1.5 (Windows/20051201) In-Reply-To: <e1otcu$cen$1@inews.gazeta.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:265978 Ukryj nagłówki Rafał Markieiwcz schrieb: | |
Zobacz także