Data: 2002-12-04 16:32:38
Temat: Re: PESTO...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 4 Dec 2002 08:31:22 -0800, "katarzyna" <k...@p...com>
wrote:
>
>"EuGeniusz Dębski" <e...@d...art.pl> wrote in message
>news:askt5o$3nh$1@absinth.dialog.net.pl...
>> Hej!
>> Miałem przyjemność. Ale "zutaty", jak sama nazwa wskazuje, były
>przywoźne.<
>
>bardzo prosto, pod warunkiem, ze sie ma odpowiednie skladniki,
>przede wszystkim swieza bazylia, nasiona sosny, zwane chyba orzeszkami
>piniowymi, czosnek, wszystko razem zmiksowac, dodac troche oliwy, jak kto
>lubi lekko posolic. Dodatek parmezanu moim zdaniem zbedny, ale
>rozpowszechniony.
>katarzyna
>
>
a uroda pesto /pistou wlasnej roboty jest taka, ze mozesz robic
dowolne kombinacje proporcji wedle smaku - moje na ten przyklad
zabja wampiry w promieniu paru mil ;)) a p[armezanu daje duzo
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|