Data: 2009-05-29 11:36:53
Temat: Re: PIECZONE PIEROZKI...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gvofbj$emq$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> Marudę natchnęło:
>
> Ciasto drożdżowe, farsz z boćwiny - część z mięsem, część bezmięsna,
> dosmaczony czosnkiem i przyprawami. Wykrawane wykrojnikiem do pierogów -
> farsz położony na pas ciasta, połowa tego pasa założona na farsz i
> kwadratowym wykrojnikiem wycinane trójkatne pierogi do pieczenia w
> piekarniku. Pychotka. Podobne robi ze szpinaku nowozelandzkiego. Też
pyszne!
Napradę wyśmienite!!! Kazałem ugotować barszczyku do picia pod te pierozki.
|