Data: 2009-05-29 11:39:22
Temat: Re: PIECZONE PIEROZKI...
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 29 May 2009 13:36:53 +0200, Panslavista napisał(a):
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:gvofbj$emq$1@atlantis.news.neostrada.pl...
>> Marudę natchnęło:
>>
>> Ciasto drożdżowe, farsz z boćwiny - część z mięsem, część bezmięsna,
>> dosmaczony czosnkiem i przyprawami. Wykrawane wykrojnikiem do pierogów -
>> farsz położony na pas ciasta, połowa tego pasa założona na farsz i
>> kwadratowym wykrojnikiem wycinane trójkatne pierogi do pieczenia w
>> piekarniku. Pychotka. Podobne robi ze szpinaku nowozelandzkiego. Też
> pyszne!
>
> Napradę wyśmienite!!! Kazałem
Aż?
> ugotować barszczyku do picia pod te pierozki.
A jakbys zwyczajnie poprosił, toby Ci jeszcze podała i po głowie
pogłaskała...
|