Data: 2005-07-24 18:58:39
Temat: Re: "PILAW"
Od: "jacenty" <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> Proszsz..
>> Makaron - Gotujesz
>> Ryz - Gotujesz
>> Mięso - smażysz
>> Przecier pomidorowy - hmm dodajesz :)
>> Przyprawy - jak wyżej
>> Mieszasz wszystko
>> Posypowywowywujesz serem
>> Pieczesz
>> Polewsz sosem czosnkowym
>> Podajesz
>
> Zrozumiałbym, że robi sie to na trzeci dzień czyszcząc lodówkę ale,
> żeby tak od razu?
> :(
> pozdr. Jerzy
Przeciez to proste. Po trzech dniach makaron będzie cokolwiek ciut
przytwardy i łobeschnięty, i można z niego co najwyżej suchi zrobić. A to
wszystko to ja chyba poleję ketchupem (koniecznie z Włocławka), a czosnkiem
to zagryzę po wszystkim
Pzdr
|