Data: 2010-02-14 13:48:28
Temat: Re: PYCHOTKA Z WOKA...
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 13 Feb 2010 14:36:33 +0100, Prawusek napisał(a):
> Ryż obsmażony i zalany wodą - na sypko.
Rosołkiem się powinno :-)
> Na woku schab w paseczki,
> warzywa na patelnię (mrożonka), brokuły - smażono-duszono-parowane na woku
> pod przykrywą - dosmaczone zieloną czubricą
Mam mdłości na sam powiew zapachu czubricy...
Do brokułów to mi tylko czosnek pasuje tutaj, ewentualnie przyprawa "5
smaków".
> - doskonała mieszanka z
> tłuszczykiem, aż talerz chce się z resztek tłuszczyku wylizać. :-))))
> Błyskawicznie (zaleta woka). Postanawiam nie kupować innych garnków poza
> specjalnymi. Wok potęgą jest i basta!!!
Prócz woka mam same zwykle gary i tak pozostanie.
Szybkowarów się nawet pozbyłam.
--
Ikselka.
|