Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!.POSTED!not-for-mail
From: ja <j...@j...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Paluchy w jedzeniu.
Date: Fri, 10 Oct 2014 22:56:05 +0200
Organization: ATMAN - ATM S.A.
Lines: 37
Message-ID: <m19h4t$unt$1@node1.news.atman.pl>
References: <2...@g...com>
<m16fsi$sbf$1@dont-email.me>
<b...@g...com>
<m17v39$81k$1@node2.news.atman.pl>
<b...@g...com>
<5437ac35$0$3168$65785112@news.neostrada.pl>
<54380769$0$3174$65785112@news.neostrada.pl>
<5...@g...com>
<54382df7$0$3165$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: static-91-225-135-3.devs.futuro.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: node1.news.atman.pl 1412974557 31485 91.225.135.3 (10 Oct 2014 20:55:57 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 10 Oct 2014 20:55:57 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.1.0
In-Reply-To: <54382df7$0$3165$65785112@news.neostrada.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:357392
Ukryj nagłówki
W dniu 10.10.2014 o 21:05, Alek pisze:
> Użytkownik <ikselk%gazeta.pl@gtempaccount.com> napisał
>
>> Tyle �e ten brudas to tylko urojenie Ikselki.
>
> http://natemat.pl/110091,syf-kila-i-mogila-w-taki-wa
runkach-jemy-nad-baltykiem-resztki-jedzenia-wracaja-
do-garow
>
>
> Ja mam swoje "urojenia", a Ty dalej hoduj _własne_ - o czystym kucharzu
> i czystej kuchni w restauracji.
>
>
> ===
> Syf kiła i mogiła to zupełnie inny temat, nie o tym jest wątek (liczy
> się co napisałaś a nie co ci w duszy grało w trakcie pisania).
> Nikt tu nie pochwala braku higieny i nie poleca ci stołowania się w tej
> knajpie nad Bałtykiem. Z imienia wymieniłaś Okrasę, a to nie ta kategoria.
> BTW, zepitetowałaś go "chudzielec", może tu cię boli ;P
zaraz Ci napisze ze wazy 60 kg i to idealna waga dla IDEALNEJ (vel
ixelka) kobiety ok. 50 letniej... a Okrasa przeciez za chudy.. nie
widzisz???
czytam ten watek i czytam i oczom nie wierze .. i jutro chyba zrobie
sobie gołabki :)
raczkami swoimi wymieszam mieso z podsmazona cebula, przyprawami i ryzem...
a potem raczkami moimi ułoże na liściu kapusty, zawine a potem
zastanowie sie czy do piekarnika czy do garnka... to bedzie zalezalo od
posiadanego czasu ..
aaa w miedzyczasie paluchem (zeby byc w temacie) nabiore kawałek farszu
i spróbuję.. coby sprawdzic czy aby nie za mało soli? a może pieprzu?
no!
|